Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати обласної ради відзначили освітян Львівщини

Сьогодні, 23 серпня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася традиційна освітянська конференція на тему “Шлях до перемоги – розвиток освіти”. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Участь у конференції взяли керівники органів управління освітою райдержадміністрацій та територіальних громад, закладів освіти, члени Ради директорів, Експертної ради, колегії, керівництво ОВА та профільного департаменту, депутати Львівської обласної ради Звенислава Мамчур-Калинець та Юрій Раделицький.

“Від імені Львівської обласної ради хочу подякувати за вашу важку працю. Оскільки сам працюю в освіті розумію, як важко тримати цей освітній фронт. Ви будуєте майбутнє України та формуєте нашу перемогу. Напередодні початку навчального року бажаю вам, щоби цей рік був легким, спокійним і переможним”, – сказав Юрій Раделицький.

Присутніх привітала секретар комісії ЛОР з питань освіти, науки та інновацій Звенислава Мамчур-Калинець.

“Громада освітян Львівської області нараховує понад 100 тисяч. Це дуже багато. І дуже тішить, що ми маємо змогу розвивати нашу школу. Думаю, що все, що в силах нашої комісії ми будемо відстоювати, як нам це вдавалося досі”, – зазначила Звенислава Мамчур-Калинець.

За вагомий внесок у навчання і виховання молоді від імені Львівської обласної ради депутати відзначили грамотами керівників і науковців навчальних закладів Львівщини.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, ЛОР проведе конкурс на посади керівників трьох освітніх закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ