Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати переживають, що через Сидоровича люди будуть випадати з трамваїв

Сьогодні, 14 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати звернулися до міського голови з вимогою провести відкритий та публічний конкурсу щодо призначення нового директора львівського комунального автотранспортного підприємства №1. З таким звернення виступили фракції "Свобода" та Українська галицька партія.

Депутат Андрій Карбовник заявив, що ЛКП АТП №1 потребує докорінних перетворень, щоб гарантувати якість транспортних послуг, підвищити безпеку перевезень, усунули корупційну складову у закупівлях пального та інших матеріалів.

"30 грудня 2015 року із посади директора ЛК АТП №1 було звільнено Михайла Сидоровича, якого в той же день призначили директором ЛКП «Львівелектротранс». Натомість на АТП№1 призначено т. в. о. керівника. Зміну директора К АТП №громадськість міста вимагала ще з 2013 року, про що також неодноразово заявляли депутати від фракції ВО «Свобода». Адже АТП №1 було явним лідером серед кількості скарг від львів’ян, а на самому підприємстві виявляли масштабні фінансові зловживання.

Безумовно, що однією із причин таких явищ став явно кулуарний спосіб призначення керівника у 2012 році, без жодного конкурсу чи відкритого обговорення.

Ми вимагаємо провести відкритий і публічний конкурс на заміщення посади директора ЛКП АТП №1 та долучити до процедури призначення нового керівника цього підприємства громадські та експертні середовища міста. Вважаємо, що продовження практики кулуарних кадрових рішень лише поглибить наявні проблеми на ЛКП АТП №1 та призведе до негативних наслідків у галузі пасажирських перевезень міста» – зазначив Андрій Карбовник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ