Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Депутати погодили встановлення «сухого» фонтану біля Львівської опери

Депутати Львівської міської ради проголосували за спорудження «сухого» фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С.Крушельницької на проспекті Свободи. «За» таке рішення сьогодні, 17 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради проголосувало 50 депутатів, про це повідомив кореспондент Гал-інфо.
 

Своїм рішення депутати надали згоду Галицькій районній адміністрації та благодійному фонду «Сокар Благо» на укладення договору про спільну діяльність щодо спорудження «сухого» фонтану за умови попереднього погодження цього договору з постійною комісією інженерного господарства, комісією законності та комісією комунальної власності.

В процесі обговорення питання депутати зауважили, що і зовнішній вигляд майбутнього фонтану також пройшов погодження в депутатських комісіях.

Депутати також надали згоду Галицькій адміністрації на демонтаж нині існуючого фонтану на просекті Свободи балансовою вартістю 1 478 940 грн

З метою здійснення демонтажу фонтану перед Львівським оперним театром необхідно провести експертну оцінку фонтану, розробити проектно-кошторисну документацію.

Демонтований фонтан депутати запропонували одразу перенести «в конкретне місце», щоб він не зберігався на складі, а одразу був встановлений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ