Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати від УДАРу отримують смс з погрозами

Влада, яка розстрілює людей на вулицях, паралельно погрожує народним депутатам, які представляють фракції опозиції, - заявляють в партії «УДАР», повідомила прес-служба партії.

Зокрема, сьогодні вночі, 22 січня, більшість народних депутатів від «УДАРу» отримали смс-повідомлення з погрозами. Повідомленні надходили з невідомих телефонних номерів. Невідомі обіцяли фізично розправитися з народними депутатами.

«Влада, замість обіцяного діалогу з представниками опозиції та Майдану щодо мирного розв’язання політичної кризи в Україні, перейшла до прямих погроз та застосування сили проти громадян», -  заявив заступник голови партії «УДАР» Віталій Ковальчук.

Також про деяких депутатів, які від “УДАРу” координують діяльність мітингувальників на Майдані, розповсюджується фальшива інформація нібито про арешт їхнього майна. Пишуть також брехню про арешт усіх рахунків, на які збирають кошти для Євромайдану та Автомайдану.

Ковальчук підкреслив, що влада повинна нарешті усвідомити, що ні розстрілами людей, ні залякуваннями та тиском, ні шантажем не вдасться зупинити акції протесту громадян України.  І такі дії влади тільки піднімуть більшу хвилю протесту і призведуть до громадянського протистояння. «Ми вимагаємо від влади Януковича зупинитися в дестабілізації ситуації в Україні», - наголосив Віталій Ковальчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ