Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного розгляне питання налагодження координації діяльності всіх підрозділів виконавчих органів влади, які забезпечують пересування автомобільними дорогами на території області. Про це інформує пресслужба Львівської обласної ради.

З такою ініціативою виступила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак під час обговорення у сесійному залі ситуації на дорогах через складні погодні умови.

«Разом із профільною депутатською комісією необхідно всім причетним органам влади до забезпечення пересування автомобільними дорогами області розробити план-графік координації своєї діяльності у складних ситуаціях», - зауважила Ірина Гримак.

Крім того, голова облради наголосила, що ситуація, яка виникла на дорогах області у зв’язку з сильними снігопадами, не повинна повторитись в майбутньому.

«Сьогодні в діях відповідальних структур відсутня чітка логістика, в наслідок чого снігоочисна техніка Службою автомобільних доріг використовується неефективно.

Важливо забезпечити проїзд автошляхами державного значення. Але на виконання цього завдання була скерована техніка, яка мала б прибирати дороги місцевого значення. Люди, які живуть у віддалених селах, мали самі розчищати дороги, ніхто не прийшов їм на допомогу. Треба правильно організувати процес. На Львівщині працює багато організацій, які надають послуги з догляду за дорогами.

Службі автомобільних доріг варто було розробити план залучення таких підрядних організацій до виконання робіт в екстремальних умовах. Тоді б техніка, призначена для розчищення доріг місцевого значення, забезпечила їхнє розчищення», - зауважила Ірина Гримак.

У підсумку депутати Львівської облради визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною і звернулися до Державного агентства автомобільних доріг України щодо доцільності перебування на займаній посаді директора ДП «Львівський облавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ