Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держкомтелерадіо оголосив проведення трьох процедур публічних закупівель

Держкомтелерадіо розмістив 9 вересня на сайті Державних закупівель оголошення про проведення трьох процедур публічних закупівель. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Держкомтелерадіо.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 24 вересня. Зокрема, шляхом відкритих електронних торгів буде закуплено послугу з організації та проведення загальнонаціонального соціологічного дослідження для відстеження змін у ставленні громадськості щодо підтримки НАТО і державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції. Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн.

Тендерна документація, кваліфікаційні критерії, технічний опис предмету закупівлі – за посиланням.

Також Держкомтелерадіо має намір закупити послуги з організації та проведення двох інформаційних кампаній. Перша кампанія розрахована на громадян найбільших європейських держав-членів НАТО та держав, що межують з Україною, з метою формування позитивного ставлення до України як до держави, яка поділяє демократичні цінності з державами-членами НАТО, а також з метою доведення переваг тісних взаємовідносин цих країн з Україною. Друга інформаційна кампанія - про переваги співпраці у рамках Україна -  ЄС, розрахована на громадян держав-членів ЄС, зокрема тих, що межують з Україною.

Очікувана вартість закупівель цих послуг – 1,5.млн грн кожна. До участі у тендері запрошуються інформаційні агентства, які мають досвід реалізації інформаційних, комунікаційних, роз’яснювальних кампаній для закордонної аудиторії, зокрема таргетованого розміщення аудіовізуальної продукції у соціальних мережах. 

Нагадаємо, нещодавно Укрпошта провела перший відбір на постачання газу за рамковою угодою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ