Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держлісагентство відкрите до співпраці з громадськістю, - Христина Юшкевич

Сьогодні у Львові відбулося одразу дві акції щодо вирубки лісів в області. У них взяли участь активісти громадських організацій та лісівники. Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич запросила учасників акції у Львові до діалогу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Працівники лісогосподарських підприємств Львівщини роз’яснювали, що попри відсутність фінансування лісового господарства з держбюджету, лісівники намагаються забезпечувати охорону і захист лісових масивів, а це – кожен третій гектар території області. Завдяки роботі лісової галузі відбувається розвиток суміжних галузей.

Учасники акції разом з місцевою владою домовилися в подальшому спільно вирішувати проблеми, брати участь у роботі круглих столів і налагоджувати співпрацю щодо контролю за діяльністю лісових господарств.

«Підтримую те, що громадяни можуть вільно висловлювати свою думку та проводити мітинги. Але я проти того, щоб у цей складний для держави час влаштовувалися сутички. Ми всі живемо в одній країні. І нам потрібно бути згуртованими. Вітаю те, що учасники акцій все ж таки змогли домовитися про співпрацю. Від себе скажу, що Держлісагентство відкрите до співпраці з громадськістю. Запрошую всіх, хто брав участь в акціях на зустріч та до діалогу», - написала т.в.о. Голови відомства. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ