Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держпромгірнагляд призупинив роботу низки львівських підприємств

Упродовж минулого тижня (з 29 травня до 5 червня 2006 року) Держпромгірнаглядом було призупинено роботу на шахтах Львівської області, зокрема, на шахті „Степова” – заборонено спуск-підйом вантажів на горизонт 550 м, причина – затоплений зумпф (місткість на шахтах для збору води), не проводиться огляд кріплення гальмівних канатів, заборонено проведення 115 окунтурюючого штреку, причина – порушення пилогазового режиму.

На шахті „Візейська” – заборонено спуск-підйом вантажів допоміжним столом; експлуатація породного підйому, причина – затоплений зумпф не проводиться огляд кріплення гальмівних канатів, має місце перепад по висоті до 5 см шахтної рейкової колії і рейок кліті, немає висновку МакНДІ  про можливість використання правого каната породного підйому.
У нафтогазовій промисловості: заборонена експлуатація резервуара РВС-400 НГВУ „Бориславнафтогаз”, причина – порушення „Правил безпеки у нафтогазовидобувній промисловості України”.
А також зупинено котельню  пологового відділення Бориславської міської лікарні. Причина – порушення „Правил безпечної експлуатації парових котлів з тиском пари не більше 0,07 Мпа, водогрійних котлів і водопідігрівачів з температурою води понад 115 градусів.  Про це повідомляє офіційний сайт Держпромгірнагляду.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ