Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держприкордонслужба продовжує впроваджувати вільний WI-FI у пунктах пропуску

ДПСУ підвищує комфорт, безпеку та швидкість перетину кордону через впровадження інновацій. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Для забезпечення комфортних умов перетину кордону зв’язківці органів Західного регіонального управління Держприкордонслужби протягом квітня розгорнули мережу доступу до швидкісного і безпечного Інтернету за технологією WI-FI ще у шести пунктах пропуску. Назва мережі у всіх пунктах пропуску free_travel.

Наразі скористатися вільним доступом до Інтернету можуть особи, які перетинають українсько-польський кордон через пункти пропуску «Краківець», «Рава-Руська» і «Ягодин», а також ті, хто подорожує між Україною та Румунією через «Порубне», «Красноїльськ» та «Дяківці». Раніше доступ до мережі Інтернет через WI-FI з’явився у пункті пропуску «Шегині».

Згодом якісний Інтернет запрацює ще у 12 автомобільних пунктах пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Зокрема, у травні заплановано розгортання WI-FI мережі у низці пунктів пропуску в Закарпатській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ