Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держприкордонслужба шукає "нові обличчя" на посади керівників оперативних підрозділів

Відбір кандидатів для зарахування до кадрового резерву на посади заступників начальників органів охорони кордону – начальників головних оперативно-розшукових відділів відбудеться з 02 по 06 березня 2020 року.
Фото: Держприкордонслужба

Захід пройде на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького за участі представників Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та Міжнародної організації з міграції в Україні

До 24 лютого включно охочі можуть подавати документи на участь у конкурсі. Кандидату потрібно подати рапорт про участь у відборі та згоду на проведення поліграфічного дослідження, а також мотиваційний лист. З деталями можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Державної прикордонної служби України.

У рамках проекту відбудеться прозорий конкурс, під час якого у резерв для висунення на зазначені посади оберуть найбільш підготовлених та мотивованих офіцерів. Рейтинг кандидатів визначатиметься шляхом додавання балів за тестування на знання законодавства України у сфері прикордонної безпеки, за загальні здібності, рівень фізичної та вогневої підготовки, знання іноземної мови та української ділової мови, а також за результатами кваліфікаційної співбесіди та поліграфічного дослідження.

До відбору можуть залучатися діючі офіцери Державної прикордонної служби України, які мають:

  • вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня;
  • військове звання старшого офіцерського складу;
  • стаж військової служби в Державній прикордонній службі України не менше десяти років (у тому числі займали протягом двох останніх років посади не нижче начальника сектору (для Головного центру оперативного документування та оперативно-технічних заходів – начальника відділення), заступника начальника відділу в підрозділах, які здійснюють оперативно-розшукову діяльність);
  • морально-ділові якості та фізичний стан, що не перешкоджають виконанню професійних обов’язків.

Нагадаємо, що лідери рейтингів, відібрані за проектом ʺНове обличчя прикордонної службиʺ, уже очолили прикордонні загони та штаби прикордонних загонів.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Оршанці завершилася підготовка навідників та водіїв БТР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ