Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дім Франка запрошує на свято Різдвяні ангели надії

У часі Різдвяних свят, а саме 10 січня, о 16.00, запрошуємо на доброчинний різдвяний вечір на користь львівського Центру реабілітації учасників АТО «Фенікс». Йдеться у прес-релізі.
У гості до Дому Франка завітають Ангели – волонтери, які від початку війни на Сході України допомагають нашим військовим. Цього дня вони перевтіляться у героїв вертепу "В мить Христового рождення давнина і сьогодення сплелись у єдиний час" (автор Ганна Соляр), у якому тісно пов’язалися одвічні традиції і сучасні події. Ролі різдвяних персонажів виконають Андрій Посікіра, Марія Петришин, Наталя Шелестак, Мирослава Дейнега, Інна та Христина Арат, Лілія Садляк, Галина Кіндзер, Софія Трач, Лілія Сютик, Олександра Юрченко, Оксана Чухліб, Галина Лопоша, Марія Скочиліс і Ганна Соляр. Крім вертепу, у програмі різдвяного дійства також спільне прикрашання синьо-жовтими стрічками з побажаннями дідуха-оберегу, який передадуть нашим захисникам на передову.
Також гості свята зможуть взяти участь у благодійному аукціоні картин "Ангели над Львовом", які було написано львів’янами на схилах Високого Замку під керівництвом відомого художника-волонтера  Лева Скопа. Кошти, виручені на торгах, передадуть Центру реабілітації учасників АТО "Фенікс".
Програму Різдвяних Ангелів надії у Домі Франка доповнить конкурс на найкраще новорічне посівання, спільна коляда та святкове спілкування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ