Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти Героїв АТО власноруч сконструювали веселі LEGO-роботи

У межах соціального проекту «Мій тато захищає Україну» діти Героїв АТО власноруч сконструювали веселі LEGO-роботи. Акція відбулась у ТЦ «Калина», що на ринку «Південний», від студії «ROBO camp» (вона навчає програмі «LEGO education»), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли організатори, спочатку дітям розповіли про створення робота-конструктора. Опісля відбулось заняття, тривалістю півтори години, під час якого кожен дочекався моменту, коли його витвір «ожив», танцюючи під мелодію чи ковзаючи по столу.

«Що цікаво, управляли своїми виробами діточки із планшетів, а системою для керування роботами послуговувала програма «Bluetooth». Діти щиро раділи, що взяли участь у майстер-класі, в якому могли повноцінно відволіктися від буденності та відпочити, створюючи власні шедеври із конструктора «LEGO». Від проекту «Мій тато захищає Україну» щиро завдячуємо керівництву та викладачам студії за запрошення для діточок, а також за подаровані їм миті справжнього щастя!», - додають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ