Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО можуть відпочити у таборах Львівщини

Згідно з розподілом путівок департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА, діти учасників АТО віком від 7 до 17 років мають змогу поїхати до оздоровчих таборів та дитячих санаторіїв Львівської області. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У дитячий санаторій «Зелений гай» на м. Львів виділено 20 бюджетних путівок. Заклад розташований у передгір’ї Східних Карпат в мальовничій лісопарковій зоні на віддалі 2 км від міста Трускавець. Висококваліфікований персонал, сприятливі кліматичні умови, лікувально-профілактичний режим, повноцінне вітамінізоване 6-разове харчування, достатній сон, максимальне перебування на свіжому повітрі, комплекс лікувально-оздоровчих заходів, фізіотерапевтичні процедури, лікувальна фізкультура і масаж сприяють поліпшенню здоров'я дитини. Оздоровча зміна розпочинається з 9 серпня та триватиме до 29 серпня.

У дитячий оздоровчий табір Дружба на м. Львів виділено 12 бюджетних путівок. Заклад знаходиться в мальовничій околиці села Свірж Перемишлянського району Львівської області в сосновому лісі. На території табору розташований стадіон, спортивні майданчики для футболу, баскетболу та площадки для ігор дітей та проведення заходів. В адміністративному будинку дитячого табору також розміщені спортзал, їдальня, медпункт. Зміна розпочинається з 12 серпня та триватиме до 25 серпня.

У дитячий санаторій «Нафтуся» на м. Львів виділено 25 бюджетних путівок. Заклад розташований на околиці м. Трускавець в мальовничій місцевості оточеній хвойним лісом, на території селища Модричі. У санаторії діють джерела мінеральних вод. На території знаходяться два спальних корпуси, 3 окремо розташованих котеджу, лікувальний корпус, їдальня, куно-танцювальний зал, фітобар,спортзал, спортивні та ігрові майданчики. Зміна розпочинається з 17 серпня та триватиме до 30 серпня.

Для цього необхідно написати та зареєструвати заяву одного з батьків на ім’я начальника управління молоді, сім’ї та спорту у Центрі надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1). Для отримання детальної інформації звертайтесь в управління молоді, сім’ї та спорту за тел.. 297-58-71 (каб. 522).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ