Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО відпочиватимуть у Латвії

У вівторок, 19 липня, 12 дітей учасників АТО з Львівської області поїдуть на відпочинок до Латвії на запрошення Думи Смілтенського краю в межах гуманітарної програми, повідомила прес-служба Львівської облради.

Організацію поїздки підтримала Львівська обласна рада спільно з Посольством Латвійської Республіки в Україні, Почесним Консульством Латвійської Республіки у Львові, а також за сприяння депутатської групи з  міжпарламентських зв’язків з Україною Латвійського Сейму.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин подякувала представникам Латвії, які охоче відгукнулися на таку ініціативу. «Ці діти повинні мати належну увагу та допомогу, бо вони є синами і дочками наших захисників, - зазначила Парасковія Дворянин. – Хочеться, щоб вони гарно відпочили, набралися сил, побачили трохи більше світу, ніж у вікні. Приємно, що знайшлося багато добрих людей, які зробили все для того, щоб ця поїздка відбулася. Це справа є благородна і дуже потрібна».

Впродовж тижня діти матимуть екскурсії у Валмієру, Цесис, різноманітні майстер-класи, спортивні заходи, походи в ліс, а також реабілітаційні заняття, в тому числі психологічні.

Окрім того, в програмі передбачена поїздка на один день у столицю Латвії – Ригу, де дітки зможуть відвідати визначні місця та ознайомитися з історією та культурою Латвії.

Латвійська сторона взяла на себе повністю фінансові витрати на поїздку дітей, проживання запрошених у Центрі дітей та сім’ї Смілтенського краю, медичне страхування.

Відправлення дітей заплановане завтра, 19 липня, о 12.00 від будівлі Львівської обласної ради.

Нагадаємо, про поїздку дітей учасників АТО домовилися ще взимку під час зустрічі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина та Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса. http://www.oblrada.lviv.ua/news.php?news/279/group/17

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ