Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО/ООС отримають матеріальну допомогу до Дня святого Миколая

На "Подарунок від Тата" виплатять дітям загиблих та померлих Захисників у розмірі 10 тис грн на одну дитину (у Львові таких діток 103). Про це повідомили у прес-службі Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Також виплату отримають діти з інвалідністю, у кого один із батьків є учасником АТО/ООС (65 дітей), діти учасників бойових дій на Сході України, які отримали інвалідність на війні (187 дітей) у розмірі 2 тис грн. Також виплату отримають діти бійців-добровольців, чий статус встановлено у порядку визначеному Львівською обласною радою, у розмірі 2 тис грн (14 дітей) та діти внутрішньо переміщених осіб-учасників АТО/ООС у розмірі 2 тис грн (49 дітей). Загалом на таку виплату передбачено 1 млн 725 тис грн.

Для усіх діток учасників бойових дій передбачено святкові заходи і подарунки. Для дітей віком до 11 років "Майстерня святого Миколая" буде організована у Дитячій планеті по вул. Газовій, 30-а 12 і 13 грудня. Старших дітей запрошують на "Святкову вечірку святого Миколая у Малевичі" 17 грудня. Діти наших Захисників матимуть цікаву розважальну програму і подарунки. Організовує свято для дітей Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.Діти шкільного віку (до15 років) отримають запрошення в школі. Для діток, які відвідують дошкільні навчальні заклади, також запрошення будуть роздані у садочках.

Учасники бойових дій на Сході України, чиї діти молодше 6 років і не відвідують ДНЗ можуть отримати запрошення у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що по вул. Пекарській, 41 до 11 грудня 2018 року (при собі необхідно мати свідоцтво про народження дитини і посвідчення УБД). Загалом у Львові зареєстровано понад 3 тис дітей учасників АТО/ООС

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ