Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти зі Львівщини та Харківщини відвідали табір «Бойківська ватра»

Табір відбувся з 29 жовтня по 3 листопада у природній рекреаційній зоні, яка входить до гірського масиву «Сколівські Бескиди», повідомляють в ЛОДА.

Понад 30 дітей з Львівської і Харківської областей, серед яких діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти з числа ВПО стали учасниками табору «Бойківська ватра».  

Програма таборової зміни включала ознайомлення дітей з природою Карпат, культурою та традиціями бойківського краю, проведення майстер-класів, гру на музичних інструментах, а також арттерапію, хореографію, спортивні змагання, походи до вершин гір Тростян та Високий Верх.

Поїздку організували БФ «Опіка Майбутнього» та БФ «Нові Горизонти для дітей Україна» за підтримки Служби у справах дітей ЛОВА.

«Служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації готова до співпраці з метою організації нових цікавих заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-ВПО. Спільно з партнерами ми робимо добрі справи для наших дітей. Якщо маєте можливість підтримати ініціативу, надати свою локацію для проведення схожих заходів – звертайтеся безпосередньо до нас», – зазначив начальник ССД ЛОВА Володимир Лис.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ