Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти зі Сходу передали свої роботи на Львівський ярмарок

П’ять днів, з 22 до 26 грудня, у Львові триватиме благодійна виставка вишитих сувенірів, змайстрованих руками діточок, що постраждали внаслідок війни на Сході України.Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Волонтерський проект "Вишиті мрії" презентує роботи із Сіверська, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Званієвки, Краматорська, а також громади лемків із Донеччини. Відкриття відбудеться об 11:00 год. 22 грудня.

"З метою допомоги дітям у травні 2015-го року започатковано волонтерський проект "Вишиті мрії. У рамках якого вже проведено 120 занять для 140 дітей та їхніх батьків у Донецькій області (Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ)", - розповідає організатор, пластун зі Сходу Максим Потапчук.

Проект, зокрема, сприяє творчому розвитку, орієнтації на сучасному ринку товарів та послуг, соціальній адаптації, вивченню українських звичаїв та традицій.

Крім Львова, подібні виставки-ярмарки вже відбувались у інших містах України, Верховній Раді України, а також Хорватії та Словаччині. Всі отримані кошти передаватимуться дітям для подальшого вдосконалення творчих навичок та на лікування.

Серед партнерів - компанія "Львівські ярмарки", Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська Рада, Національна Скаутська Організація України ПЛАСТ та Пластуни із Донеччини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ