Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітям в Харкові розповідають, що Крим- це Росія

Адміністрація харківського приватного дитсадка "Dada Space" перепросила за фразу про те, що "Крим - територія Російської Федерації". Відповідний пост був розміщений на сторінці креативного простору, передає NewsRoom.

Напередодні волонтер Вікторія Борзова звернула увагу, що в "Dada Space" діти вивчали тему "Україна", використовуючи карти, на яких немає Криму. Обурені користувачі звернули увагу адміністрації на це, однак офіційний акаунт дитсадка відповів, що "діти отримують інформацію про світ у режимі реального часу, а зараз Крим - територія РФ". Пізніше скандальна публікація була видалена з усіх сторінок "Dada Space" в соцмережах.

Вже в неділю ввечері на сторінці креативного простору з'явилося повідомлення з вибаченнями. Адміністрація також заявила, що вже "проведена бесіда, а винні будуть покарані", а саму ситуацію в дитячому саду назвали "жахливим непорозумінням".

"Від імені керівництва приносимо свої вибачення за допущену співробітниками помилку: звичайно ж, Крим - це Україна, і назавжди таким залишиться", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що станом на ранок понеділка сторінка "Dada Space" у Facebook недоступна: швидше за все, вона була або закрита, або видалена. Аккаунт в Instagram досі існує, однак звідти видалені всі пости, пов'язані зі скандалом.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ