Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітям загиблих героїв Луганщини вручили відзнаку «Батьківське серце»

Сьогодні у Сєвєродонецьку Командувач об’єднаних сил вручив дітям, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, пам’ятну відзнаку «Батьківське серце». Про це повідомили у пресслужбі ОКП ОС.

— Нехай ця відзнака стане для вас оберегом, охороняє та захищає вас, — звернувся до дітей загиблих українських захисників генерал-лейтенант Володимир Кравченко. — Я хочу подякувати Вашим батькам, які віддали життя за мирний Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Київ, Житомир, Одесу, за мирну Україну, за те, що ми можемо працювати та розбудовувати нашу державу. Ваші батьки — Герої!

Відзнака «Батьківське серце» — пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. На зворотному боці кулона нанесено прізвище та ім’я загиблого, до нього додається іменне посвідчення. Ця символічна нагорода створена для того, щоб кожна дитина загиблого Героя могла завжди носити частинку батьківського серця з собою.

Підтримати дітей, чиї батьки, виборюючи краще майбутнє України, стали янголами-охоронцями, прийшов голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, а також військові, поліція, волонтери, священники та представники родин, які втратили годувальників.

Присутні заспівали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання кожного, хто склав свою голову заради майбутнього своєї країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ