Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Діти-волонтери з Волині отримали медаль від ЗСУ

Відзнаки для дітей і підлітків 31 грудня вручив військовий із Маріупольського окремого батальйону територіальної оборони

Фото: Depositphotos

Волонтерів із дитячого батальйону "Бандерівці" з міста Рожище Луцького району нагородили іменними медалями "За гідність та патріотизм" за постійну допомогу ЗСУ та підтримку військових.

Про це повідомляє Суспільне.

Відзнаки для дітей і підлітків 31 грудня вручив військовий із Маріупольського окремого батальйону територіальної оборони, лучанин Юрій Хомич, який особисто приїхав привітати волонтерів у Рожище.

"Весь час дивимося за вами, що ви робите для наших бійців і як допомагаєте. Ви це робите кожен день! І Маріупольський батальйон не міг це не відзначити", — сказав Юрій Хомич.

Медалі "за невід'ємний вклад у перемогу, громадську мужність, самовідданість, активну громадську діяльність" для юних волинян передали за представленням підполковника Сергія Макоткіна.

Довідково:

Медаль "За гідність та патріотизм" — це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована задля сприяння розвитку громадянської свідомості й плекання патріотизму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ