Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діяльність центрів комплектування перевірять, - Олександр Павлюк

Перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив, що відповідно до задачі, поставленої Президентом України, продовжується перевірка роботи ТЦК та СП.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Олександр Павлюк зазначив, що в регіонах працюють відповідні робочі групи від Міноборони.

"В окремих заходах перевірки беру безпосередню участь. Всі повинні розуміти, що для України сьогодні питання військового обов’язку і військової служби, мобілізації, соціального захисту воїнів — надзвичайно важливі.

Відтак, ретельно та виважено перевіряємо якість виконання центрами комплектування своїх функцій, усуваємо проблемні моменти, аналізуємо звернення громадян", - повідомив перший заступник міністра оборони України.

Він також зазначив, що одночасно із представниками Міноборони, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) перевіряють також правоохоронні органи. Відповідно будь-які зловживання, допущені в організації роботи ТЦК та СП, будуть зафіксовані та проведені розслідування. Відповідальність — найсуворіша, як того вимагає закон.

Олександр Павлюк попросив громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, надсилати відомості щодо таких випадків за цими контактами:

- за номером 0 800 31 01 79;
- на електронну пошту [email protected];
- на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ