Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Для Авакова-молодшого не вистачило електронного браслета

Для сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександра немає електронних браслетів, аби виконати рішення суду. Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, - ВВС Україна.

"Браслетів зараз зайвих для того, щоб виконати рішення суду, в Міністерства внутрішніх справ немає", - сказав він.

Пан Ситник зауважив, що у НАБУ не має права закуповувати браслети, а "поліція їх не дає".

Втім очільник відомства висловив думку, що Аваков-молодший навряд чи виїде з України.

1 листопада фігуранту "справи рюкзаків" - синові очільника МВС Арсена Авакова Олександру суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Також суд зобов'язав Авакова-молодшого носити так званий "електронний браслет", і повідомляти органи слідства про зміну адреси свого проживання.

У ЗМІ раніше з'являлися повідомлення, що рюкзаки придбали через підприємства, підконтрольні Олександру Авакову, сину міністра МВС.

Арсен Аваков раніше заявляв, що ні він, ні його родина не мають стосунку до постачальників рюкзаків МВС. За його словами, процедура закупівлі рюкзаків була прозорою.

У лютому 2016 року у Youtube з'явилося відео з прихованої камери, на якому видно, як нібито син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков домовлявся з ймовірно екс-заступником глави МВС Сергієм Чеботарем про поставку рюкзаків для підрозділів міністерства.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ