Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для дітей переселенців у Львові організують свято

ГО «УКРАЇНА - ШЛЯХ ЄДНОСТІ» та церква «Відродження» 17 січня 2016 року об 11-00 організує свято для дітей, які є переселенцями з Донеччини, Луганщини, Криму віком від 3 до 14 років, що відбудеться в приміщені Личаківської районної Адміністрації м.Львова.

Можливо в це важко повірити, але поруч з нами в цьому радісному вирі святкового співу, новорічних гірлянд і веселих людей є безліч тих, чиє серце розбите. Сотні тисяч людей втратили звичну радість Різдвяних свят з причини війни, яка захлеснула схід України. Біженці і переселенці втратили житло і роботу, сімейні і дружні зв'язки. Вони приїхали до Львова тому, що вони такі ж українці і так само хочуть жити у вільній країні, вільній від корупції, диктатури, олігархічного режиму. Для того, щоб поділитися радістю Різдва та підтримати їх ми організуємо це свято. Ми приготували добрі слова, чудовий спів і подарунки від багатьох друзів з Швейцарії для того щоб, кожен житель нашої країни в ці різдвяні дні міг відчути, що він любим і комусь потрібен.

Головна мета події - єднання, зближення дітей. Надання змоги придбати нових знайомих і набуття гарних вражень від цього свята. Ми хочемо створити умови, щоб відвернути їх увагу від труднощів. Для дітей звичайно свят багато не буває, тим більш для тих, чиї батьки знаходяться в скрутному становищі внаслідок економічних та військових дій в нашій країні.

Передбачається, що в рамках цього свята відбудеться Різдвяна святкова промова, невеликий концерт та роздача подарунків.

Кількість дітей, запрошених на це свято - 300 осіб з різних районів міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ