Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для дітей з притулку на Левандівці провели екскурсію Жовквою

Сьогодні, 24 липня, перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець зустрілася у Жовкві на площі Вічевій з дітьми з притулку служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, - інформує прес-служба Жовківської РДА.
Для дітей з притулку на Левандівці провели екскурсію Жовквою. Фото: Жовківська районна державна адміністрація

"Приємно було спостерігати за щирими радісними емоціями та усміхненими обличчями дітей. Це ще найбільше надихає продовжувати надалі робити гарні справи",- зазначила Любов Дунець.

З ініціатви головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Марії Деревінської діти з притулку стали учасниками цікавого та пізнавального заходу - екскурсії містом Жовква, відвідування ратуші. Маленькі відвідувачі дізналися багато цікавих фактів з історії Жовкви, а також побували в Жовківському замку. Опісля діти мали нагоду відвідати басейн та насолоджуватися купанням і розвагами. На завершення насиченого цікавинками дня всі діти отримали подарунки, які підготували для них небайдужі люди. Стільки радості і втіхи, позитиву і драйву в дітей давно не бачили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ