Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для дітей захисників організували табір у Карпатах

Організовано перший дитячий табір «Веселі канікули з Богом - 2024», де діти наших захисників ЗСК та вихованці недільної школи храму святого Юрія Переможця ПЦУ провели шість цікавих днів з 15 по 20 липня в мальовничих Карпатах, а саме КЗ ЛОР дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Надія» с.Верхнє Синьовидне Стрийського району. Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

Для діток це час, коли вони можуть просто бути дітьми, насолоджуватися літом, знаходячи нові знайомства та цікаві захоплення.

19 липня за підтримки відділу гуманітарної політики і міжнародного співробітництва Львівської обласної ради для дітей майстер-класи провели поліціянти, рятувальники й медичні інструктори.

Зокрема, поліціянти розповіли про правила дорожнього руху і безпечної поведінки на дорозі. Перевтілившись у правоохоронця, діти говорили у гучномовець поліційного авто та отримали на пам'ять світловідбивні дармовиси. 

Рятувальники розповіли про інструменти, якими розблоковують авто під час аварій. Діти змогли одягти форму пожежника, залізти у кабіну спецавтомобіля.

Інструктор курсу домедичної допомоги розповів як зупиняти кровотечі й демонстрував на манекені, як проводити серцево-легеневу реанімацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ