Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Літні пани та панянки побували на екскурсії у Музеї пожежної справи

Для 15 львів’ян поважного віку, які відвідують Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування, організували екскурсію у Музей пожежної справи («Музей під покровительством Святого Флоріана»).

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Екскурсія видалась неймовірно цікавою та пізнавальною. Літні пани та панянки довідались багато цікавого про пожежну справу, ознайомились з історією еволюції технічних засобів пожежогасіння та іншими цікавими фактами з історії пожежництва.

Також учасники відвідали усі зали музею: історичну, сучасну та присвячену Чорнобильській катастрофі. У музеї їм розповіли багато цікавих фактів, зокрема про те, що серед християнських святих саме святий Флоріан, іменем якого неофіційно назвали музей, є головним захисником і охоронцем від вогню», — повідомили у терцентрі.

Відвідувачі Львівського терцентру часто бувають на різних екскурсіях: нещодавно побували на екскурсії підземеллями львівських кам’яниць, відвідали Парк динозаврів та Зоологічний музей, музей «Львів стародавній», Мінералогічний музей, музей Львівського національного університету, виставки «Музи не мовчать», «Три життя Великої Людини», побували на концертах та театральних виставах.

Як зазначають в установі, у кожному заході, що організовує терцентр, бере участь 10-20 старших мешканців Львова. Кожну групу на прогулянці, екскурсії чи тренуванні обов’язково супроводжує працівник установи.

Довідка

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування опікується вразливими групами населення та/або людьми похилого віку, що перебувають у складних життєвих обставинах. Центр працює за адресою: м. Львів, вулиця Генерала Чупринки, 58а.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ