Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для підтримки дітей під час війни створили серію мультфільмів

Україно-ізраїльська IT-компанія Filancy Marketing з Миколаєва спільно з громадською спілкою “Освіторія” розробили серію анімаційних роликів для емоційної підтримки українських дітей.

Мета коротких мультфільмів - дати дітям відповіді на поширені питання, які виникають під час війни. Подібні анімації мали величезний успіх у дітей різного віку в Ізраїлі за часів останніх воєн. Важливою задачею при цьому було не нашкодити дітям, які пережили стрес, а навпаки - заспокоїти та посилити впевненість у собі у складних ситуаціях. Саме тому до створення мультфільмів запросили психологиню, експертку ГС “Освіторія” Інну Большакову.     

Перше відео присвячено звукам сирени й пояснює простою мовою про правила поведінки під час повітряної тривоги. Основне послання відео: сирена - це твій друг, який попереджає про небезпеку і допомагає захистити себе.    

Друге відео присвячено темі вимушеної міграції. Герой анімації, друг Наплічник, пояснює Зайчику, чому необхідно було виїхати в іншу країну. Наплічник турботливо відповідає на питання, як адаптуватися до нових умов, що робити, коли сумуєш за домівкою тощо. Цим відео автори прагнули зменшити тривогу дітей-переселенців, які вимушені були залишити свою домівку внаслідок війни.

Автори говорять, що у наступному мультфільмі глядачів чекає знаменитий пес-сапер Патрон. Щоб не пропустити новий випуск, підписуйтесь на YouTube-канал Filancy Marketing. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ