Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Для представників органів місцевого самоврядування організували семінар-тренінг «Нуль відходів»

Сьогодні, 4 грудня, у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації організували семінар-тренінг з практичного застосування моделі «Нуль відходів».

Семінар організували Міжнародною благодійною організацією «Екологія-Право-Людина» спільно з департаментом екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, Львівською торгово-промисловою палатою, ПП «Пара-Мир», ГО «Нуль відходів Львів» для представників органів місцевого самоврядування.

Головною метою є налагодження замкнутого циклу використання ресурсів, яке допоможе вирішити проблему утилізації відходів, зменшити негативний вплив на довкілля та приноситиме прибуток.

На семінарі розглянули основні складові концепції «нуль відходів», європейський досвід у її застосуванні та можливості для кожного наблизитися до європейських практик.

Також обговорили повноваження та обов’язки органів місцевого самоврядування у сфері управління відходами.

Окрім того, йшлося про успішні практики запровадження сортування та збору вторсировини у Львові та області, а також обговорили можливості налагодження ефективних систем роздільного збору відходів для вирішення проблем поводження відходами на місцевому рівні.

Зокрема, організатори семінару надали вичерпні відповіді на усі запитання щодо вироблення індивідуальних взаємовигідних моделей співпраці для вирішення проблем з відходами, які виникли у присутніх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ