Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для сімей військовослужбовців організували мандрівку у «Домажир»

Для захисників та членів їх сімей організували мандрівку в межах проєкту «Терапія мандрами» разом із ветеранським простором «Коло побратимів». Мандрівка відбулась на Яворівщину до ведмежого притулку «Домажир». Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

«Центр реабілітації ведмедів в с. Жорниська ідеально підходить для емоційного та фізичного відновлення в колі сім’ї. Тут можна порелаксувати серед соснових насаджень, взаємодіяти з природою, почути історії врятованих ведмедів та є можливість для активних та творчих занять для дітей. Надзвичайно цінуємо партнерство із ведмежим притулком, які завжди активно долучаються до проєктів управління», – розповів керівник управління туризму та курортів Львівської ОВА Тарас Лозинський.

Участь у мандрівці взяли 22 осіб – військовослужбовці, а також дружини, рідні та діти захисників, які сьогодні перебувають у зоні бойових дій.

Учасники відвідали ведмежий притулок, де дізнались історії про врятованих ведмедів, їх попередні умови утримування та шлях реабілітації. Мандрівники мали змогу побачити декілька бурих красенів, які пересувались територією вольєрів. Окрім цього, для захисників та їхніх рідних провели майстер-клас із розпису яворівської іграшки, внесеної до нематеріальної культурної спадщини України, та організували смачний перекус.

До організації мандрівки долучився ведмежий притулок «Домажир»

Усі мандрівки для захисників є безкоштовними і фінансуються в межах обласної цільової програми розвитку туризму. 

Нагадаємо, «Терапія мандрами» – це проєкт управління туризму та курортів Львівської ОВА, який передбачає організацію дозвілля та емоційне розвантаження для Захисників, Захисниць та членів їхніх сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ