Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для українців, що перебувають за кордоном, створили застосунок I'm Ukrainian

Iʼm Ukrainian дозволяє знаходити можливості для навчання чи роботи, відвідувати волонтерські хаби, планувати спільні екскурсії тощо.
Скриншот

Про це пише платформа visitukraine.today

Розробники переконані, що Iʼm Ukrainian зможе зробити життя переміщених земляків за кордоном більш комфортним. 

"I’m Ukrainian —  це так зване цифрове ком‘юніті для об’єднання наших співвітчизників, які наразі проживають за кордоном", — йдеться в дописі.

Що дозволяє робити застосунок?

Продивлятися підприємства, відкриті нашими земляками, обирати найкращі варіанти для освіти або працевлаштування, шукати однодумців, їздити разом на екскурсії та відвідувати благодійні хаби —  все це відтепер стало доступним завдяки застосунку I’m Ukrainian. 

Ще одним беззаперечним плюсом нового застосунку є можливість самостійно додавати новини та оголошення про власні цікаві події або про відкриття свого бізнесу. 

Як працює I’m Ukrainian? 

Застосунок доступний лише для українців. Для здійснення цього пункту розробники інтегрували вхід через державний додаток «Дія».  

Як встановити додаток на свій смартфон?

Для встановлення I’m Ukrainian достатньо завантажити застосунок, при реєстрації вказати дійсну електронну пошту, обрати функцію «вхід через Дію» та, перейшовши до «Дії», підтвердити вхід. 

Зазначається, що ваша особиста інформація знаходиться у безпеці, адже Дія не передає ваші дані, а лише підтверджує громадянство. 

Завантажити Iʼm Ukrainian можна за посиланням

В яких країнах вже працює застосунок I’m Ukrainian? 

Наразі I’m Ukrainian є доступним у Польщі, США, Канаді, Румунії, Австрії, Великій Британії, Італії, Іспанії, Нідерландах, Естонії, Словаччині, Німеччині, Туреччині, Франції, Швейцарії та Чехії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ