Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дмитро Грачов навчав школярів стрільби з лука

Сьогодні, 28 листопада, у Львівській ЗОШ №68 відбувся захід НОК України #OlympicLab у модулі «чат з олімпійцями». Зірковим гостем у школярів 5-7 класів став титулований український лучник Дмитро Грачов. Захід відбувся за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Під зустрічі зі школярами Дмитро Грачов зумів відповісти не тільки на усі найцікавіші і подекуди складні запитання, а й розповів школярам про техніку стрільби з лука та про розвиток цього виду спорту загалом. Найспритніші учні 5-7 класів могли власноруч взяти лук до рук та показати зірковому гостю свою техніку стрільби.  

Найбільше учнів ЗОШ № 68 цікавило скільки уже років Дмитро Грачов займається цим видом спорту, чи довго йшов до Олімпійської медалі і чи займався за своє життя іншими видами спорту. Не цуралися школярі подекуди задавати й складні запитання, на які спортсмен не одразу, а й лише після роздумів, знаходив відповіді.

На завершення зустрічі Дмитро Грачов розповів школярам, що тепер активно займається тренерською діяльністю, а відтак запросив усіх бажаючих спробувати свої сили у цьому виді спорту, додавши, що майбутній чемпіон Олімпійських Ігор може навчатися саме в цій школі.

Завдяки виконавчому директору відділення НОК України у Львівській області, майстру спорту України з гірськолижного спорту Христині Опьолі-Подгрушній та відомій нашій боксерці, стипендіатці відділення НОК України Вікторії Вірт-Герасимович учні школи також взяли участь в Олімпійській вікторині, де мали можливість продемонструвати свої спортивні знання та виграти цінні подарунки від відділення НОК України у Львівській області.

Загалом усі учасники заходу не залишилися без подарунків. Окрім активних учнів ЗОШ №68, які взяли участь у заході, подарунки отримали зірковий гість заходу Дмитро Грачов, а також керівники школи.

Особливо приємно було спостерігати як учні зацікавилися біографією Дмитра Грачова, стрільбою з лука як видом спорту і як мінімум четвертина з них уже готові прийти на секцію до нашого відомого лучника.      

Довідково.

Дмитро Грачов - Заслужений майстер спорту України зі стрільби з лука, бронзовий призер Олімпійських ігор в Афінах, неодноразовий призер етапів Кубку світу, багаторазовий призера Всесвітніх Універсіад та переможець міжнародних змагань Гран-Прі зі стрільби з лука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ