Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дмитро Мицак відкриє олімпійський день на форумі місцевого розвитку у Трускавці

Відомий український гірськолижник, офіційний представник відділення НОК України у Львівській області Дмитро Мицак відкриє олімпійський день у Трускавці.

Усі учасники третього форуму місцевого розвитку, мешканці та гості міста зможуть взяти участь у зарядці та символічному забігу на 500 метрів. Захід відбудеться за підтримки НОК України у Львівській області.

Початок ранкової зарядки та символічного забігу о 7:30 поблизу готелю «Ріксос-Прикарпаття».

«Олімпійський день відкриємо у Трускавці у п’ятницю, 22 червня, - каже Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області. – Запрошуємо учасників форуму місцевого розвитку та усіх бажаючих взяти активну участь у зарядці та символічному забігу на 500 метрів. Впевнений, що наш відомий гірськолижник Дмитро Мицак для усіх учасників підготує цікаву зарядку та забіг, участь у якій цього разу має взяти рекордна кількість учасників».

Нагадаємо, офіційне святкування олімпійського дня у Львові відбудеться у суботу, 23 червня, на площі перед львівською оперою. Початок заходу, на який, до слова, завітає президент НОК України Сергій Бубка, запланований на 10:30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ