Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 1 листопада завершать роботи з очищення озера на «Погулянці»

Станом на сьогодні тривають роботи з очищення та поглиблення дна озера у парку «Погулянка». У процесі виконання робіт на цій водоймі також укріплюють береги, дамбу й шлюз, що регулюють рівень подачі води. Для виконання цих робіт з міського бюджету передбачено 480 тис. гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Усі роботи з очищення озера на Погулянці у нас йдуть згідно з планом. Станом на сьогодні проводимо роботи з поглиблення дна водойми, зараз тут працює техніка. Усі роботи ми поділили на три етапи: вивезення сміття і очищення озера; укріплення берегів озера; укріплення шлюзу і дамби, які регулюють рівень подачі води.

У четвер ми укріпили бетонну стіну і каркас буде утримувати цей берег. Інші береги озера будуть укріплюватися за допомогою георешітки і габіонів. Я думаю, що до 1 листопада ми завершимо ці два етапи виконання робіт і нам залишиться ще укріплення дамби і шлюзу. Загалом на виконання робіт з очищення озера у парку «Погулянка» з міського бюджету виділено 480 тис. гривень», - зазначив директор Центру творчості дітей на юнацтва Галичини Олег Кузик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ