Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 2015 року число автомобілів у всьому світі зросте в 2 рази

Число автомобілів на дорогах у всьому світі до 2050 року зросте в 2 рази, або на 1,2 мільярда машин. Про це йдеться в доповіді Світового банку "Глобальна мобільність", - Економічна правда.

"Транспортний світ змінюється швидко, і його майбутнє поки не можна з точністю визначити. Ми знаємо, що додаткові 1,2 мільярда автомобілів з'являться на світових дорогах - це вдвічі більше, ніж сьогодні", - повідомляється в документі.

Крім цього СБ прогнозує, що до 2030 року щорічний світовий пасажиропотік перевищить 80 трильйонів пасажиро-кілометрів, що на 50% більше показника 2015 року. До 2020 року більше 60% глобального трафіку припадатиме на Азіатсько-Тихоокеанський регіон, на Близький Схід і Африку.

Банк вказує в доповіді прогноз компанії Cisco, згідно з яким до 2020 року в світі буде близько 26,3 мільярда цифрових пристроїв, що більш ніж в три рази перевищує число людей у ​​світі.

"Розвиток технологій може призвести до більш справедливої, ефективної і безпечної мобільності і може дозволити країнам змінювати способи переміщення людей, товарів і послуг", - наголошується в доповіді СБ.

У доповіді також повідомляється, що на сьогоднішній день менше 18% людей у ​​всьому світі хоча б раз опинялися на борту літака. Незважаючи на цей факт, банк очікує зростання попиту на авіаподорожі в 2 рази в найближчі 20 років.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ