Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До акції «Хочу посадити дерево» вперше долучать громади Львівської МТГ

У Львові триває прийом заявок від охочих долучитись до акції «Хочу посадити дерево». Вперше цьогоріч дерева та кущі в рамках акції висадять і у громадах Львівської МТГ.

Управління екології та природних ресурсів ЛМР разом із департаментом міської агломерації оголосили додаткові 253 локації у таких громадах: Брюховичі, Малехів, Дубляни, Зарудці, Гряда, Воля-Гомулецька, Грибовичі, Рудне, Винники, Рясне-Руське, Підрясне.

Долучитися може кожен охочий, адже заявки приймають до 12 жовтня.

Також в межах акції «Хочу посадити дерево» управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради підготувало перелік зі 1385 локацій у різних районах Львова, де потрібно висадити саджанці. Переглянути локації та обрати місце висадки дерева, яке охочі бажають закупити і посадити, можна за посиланням. Далі необхідно заповнити та надіслати заявку на участь у акції.

«Закуповує саджанець благодійник, а місто допомагає його привезти, посадити, встановити опори та забезпечити належний догляд. Важливо зазначити, що ми пропонуємо садити лише якісні сформовані саджанці з розсадників. Вартість такого – від 3500 до 7000 грн залежно від сорту», – розповіли в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міськради.

За інформацією управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради, вже зголосилось 69 учасників, які готові профінансувати висадку саджанця на території Львівської МТГ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ