Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня людини із синдромом Дауна у Львові відбудеться благодійний бал

Наступної п’ятниці, 23 березня, о 19:00 у Бальній залі Будинку Вчених відбудеться вже другий Благочинний бал, присвячений Міжнародному дню людини із синдромом Дауна, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Ми маємо на меті  привернути увагу до дітей, які потребують нашої допомоги, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Сподіваюсь, що цього року за підтримки наших гостей нам вдасться зібрати кошти на купівлю необхідної апаратури для навчально-реабілітаційного центру «Гармонія», - зазначила організатор балу Наталія Копій.

Торік за кошти, зібрані на Першому благодійному балу, придбали зокрема апарату для мікрополяризації головного та спинного мозку (для корекції вольово-емоційних, мовних порушень, енурезу, епілепсії).

«Потреб є надзвичайно багато. Такі благочинні акції, які проводяться для придбання обладнання, допомагають нам ефективніше організувати реабілітаційний процес і для дітей із інтелектуальними порушеннями, і для дітей із особливими освітніми потребами», - наголосила Наталія Тіщенко, директор навчально-ребілітаційного центру «Гармонія», де навчаються, проживають та лікуються дітки з різним порушенням опорно-рухового апарату (діти з синдромом Дауна, аутичні діти, діти хворі на ДЦП, тощо).

За словами організаторів, у межах балу відбудеться презентація парфумів світових брендів, представлення фрагменту театру тіней у виконанні дітей з особливими потребами, презентація новинок із світу автомобілів та аукціон картин відомих львівських художників.

Окрім того, передбачається показ мод та розіграш подарункових сертифікатів для гостей.

Зазначимо, благодійний бал відбудеться за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ