Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня залізничника у Львові нагородили кращих представників галузі

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 31 жовтня, відбулись урочистості з нагоди Дня залізничника України.

Присутніх привітав перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський.

«Професію, яку ви обрали, є вкрай важливою не лише для кожного з вас, але й для кожної з українських родин, для господарського комплексу Львівщини, а також України. Вашу працю відчувають всі. Ви допомагаєте сім’ям бути разом, але найважливіше  - допомагаєте розвиватися регіону. Львівська залізниця завжди була важливим господарським організмом розвитку нашої області. Ви своєю працею демонструєте як необхідно будувати країну.  Від нас залежить те, яким буде майбутнє нашої держави», - зазначив Ростислав Замлинський.

Окрім того, він додав: «Дуже важливо, що впродовж останніх років Львівська залізниця є надійним партнером облдержадміністрації у реалізації тих реформ, які ініціював Президент України Петро Порошенко, зокрема, реформи децентралізації. Понад тисячу кілометрів доріг було відремонтовано або збудовано на теренах Львівщини. Своєчасна доставка сипучих матеріалів дозволила нам виконати ці роботи.  Разом з вами ми долучилися до безпеки нашої країни -  побудували фортифікайні споруди на Сході країни, які допомогли і допомагають зупинити ворога».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток залізничного транспорту та з нагоди Дня залізничника України кращих представників галузі області нагородили Почесними грамотами та подяками Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ