Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Збройних Сил у Гарнізонному храмі молитвою вшанували українських захисників

Сьогодні, 6 грудня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла провели екуменічну панахиду за полеглими захисниками України.

Як повідомляють в ЛМР, віддати шану та помолитись за усіх українських захисників, які в різний період Незалежності стали обороняти нашу країну від російських окупантів прийшли представники громадськості, духовенство, рідні військових, а також представники силових структур та влади.

Очолив божественну літургію владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії УГКЦ.

«В житті кожної людини найціннішим є життя. Велика жертовність та мужність характеризує людину, готову віддати це життя заради своїх рідних, заради своєї країни, заради миру. Сьогодні, як і в попередні покоління, Україна має справу з агресивним та цинічним ворогом. Те, що найцінніше в нас – людина – стає для противника способом завдати шкоди іншим. Попри це наша армія демонструє свою незламність та гідно дає відсіч тиранії. У День Святого Миколая, у світле свято ми молимось за нашим захисників і віримо в перемогу добра над злом. Нехай небесні сили оберігають кожного і кожну, хто нині на фронті, допомагають у бою. Нехай кожна дитина, чий батько або мати зараз не вдома, зустрінуть наступне свято Миколая у повному сімейному колі», – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Також сьогодні у Гарнізонному храмі міста Львова відбулася Архиєрейська Літургія з нагоди 12-ї річниці відкриття та освячення церкви. Цей храм є однією з найбільших церков міста. Культова споруда має статус Пам’ятки культурної спадщини національного значення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ