Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця доби у Львові прогнозують сильний дощ

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що ввечері із збереженням до кінця доби 16 червня та на добу 17 червня очікується значний дощ, гроза, під час грози шквали 15 — 20 м/с, град.
Львів, 2019 рік. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Шановні мешканці Львівської області

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє: по території Львівської області, ввечері очікуються із збереженням до кінця доби 16 червня та на добу 17 червня очікуються значні дощі, по півдню території сильні дощі. Грози, місцями шквали 15 – 20 м/с, град.

По місту Львову:ввечері із збереженням до кінця доби 16 червня та на добу 17 червня значний дощ, гроза, під час грози шквали 15 – 20 м/с, град.

(ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

У вечерi 16 червня та впродовж 17 - 18 червня на річках басейнiв Сяну, Дністра очікується поновлення підйому рівнів води над на 0,5 - 1,5 м, на окремих ділянках до 2 м над рiвнями 16 червня на 08 год., місцями вихід води на заплаву, можливе початкове затоплення с/г угідь, окремих прирічкових госпоб'єктiв, формування значного місцевого та схилового стоку, в горах iснує загроза утворення окремих селiв.

Будьте уважні та обережні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ