Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року завершать будівництво Городоцького і Дрогобицького ЦНАПів

Цьогоріч почали реалізовувати понад 1100 проєктів і як повідомив директор департаменту економічної політики ЛОДА Степан Куйбіда ⅓ з них уже завершено.
Степан Куйбіда – директор департаменту економічної політики Львівської ОДА

Нагадаємо, що реалізація капітального будівництва здійснювалась за рахунок коштів і державного і обласного бюджетів, а загальна сума капітальних інвестицій  складала 1,6 млрд гривень.

Будівництво ЦНАПів, на які в цьому році затвердили фінансування з державного бюджету в обсязі 23,5 млн грн також продовжується. 

“В області триває 16 проєктів. У 6-ти громадах серед яких Гніздичівська, Моршинська, Самбірська, Стрийська, Ходорівська та Новороздільська вже закуплено обладнання для видачі паспортних документів, посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів. 

Будівельні роботи ще тривають, однак Городоцький ЦНАП завершиться до кінця місяця, також ідентично завершиться Дрогобицький при умові, якщо не буде проблем з обладнанням. В Оброшино та Глинянах роботи тривають згідно з календарними планами”, - повідомив Степан Куйбіда 

Зокрема серед масштабних проєктів, які будуть завершенні в цьому році - школи. В смт Гніздичів буде розташовані на 432 місця, а також в с. Братковичі на 180 учнівських місць.

Також Степан Куйбіда зазначив й про Червоноградську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №6 в смт Гірник. Її реконструкцію завершать до кінця року. 

Ремонтні роботи мали розпочати ще минулого  року, однак через проблеми з тендерними процедурами роботи перенесли і в 2021 році повторно виділили кошти. Загальна сума складає близько 17 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ