Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

До Львова доправили гелікоптером поранених в ООС українських воїнів

Реанімаційно-операційний літак Ан-26 «Віта» евакуював із Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, що в Харкові, до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові трьох поранених і одного травмованого військових для подальшого лікування і реабілітації.
фото - Армія Inform

Про це повідомляє Армія.Інформ.

Під час аеромедичної евакуації пацієнти на борту літака перебували під постійним наглядом лікарсько-сестринської бригади. Стан здоров’я трьох захисників - середньої тяжкості, вони зазнали мінно-вибухових травм. Четвертий військовослужбовець перебуває у важкому стані.

"Ми отримали всю необхідну медичну інформацію про поранених і травмованих заздалегідь", - розповів начальник відділення невідкладної допомоги ВМКЦ ЗР підполковник медичної служби Ігор Шенгофер.

"Це дозволило лікарям підготуватися. Для лікування є все необхідне: медикаменти, обладнання і, найважливіше, кваліфікований і відданий своїй справі медичний персонал Центру. Війна триває, воїни жертвують на передовій найдорожчим - своїм здоров’ям. Ми, військові медики, робимо все можливе, аби надати їм допомогу і турботу найвищого рівня", - зазначив військовий медик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ