Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Львова приїде фарнцузький акушер-гінеколог Мішель Оден

Легендарний французький акушер-гінеколог проведе цикл зустрічей у Львові 21-22 січня. Під час першого дня відбудеться зустріч з фахівцями, наступного дня запрошують всіх, хто готується до пологів чи цікавиться ними. Про це повідомила співініціатор Світлана Клочан.

Завдяки Мішелю Одену в сучасному акушерстві відбулося багато революційних змін, зокрема, на перше місце під час пологів почали ставити жінку і її потреби. Мішель Оден виступає за безпечні і природні пологи, під час яких лікарі не використовують медичне втручання без необхідності, а роділлі володіють максимальним спектром знань для свідомого підходу до цього процесу.

Мішель Оден відомий своїм революційним підходом до пологів. Основною висвітлюваною темою в його науковій і просвітницькій діяльності є необхідність повернути жінці контроль при пологах. 

Мішель Оден є автором 12 книг, які перекладені на 22 мови світу, а його підхід до пологів вважається одним з найкращих в світі.

Семінар відбувається за сприяння очільника львівського осередку Асоціації перинатологів України та президента Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ). Є особистою ініціативою Оксани Ошуркевич та Світлани Клочан.

Захід платний.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ