Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Львова приїде Тимошенко… виправдовуватись?

Прес-конференція Андрія Шкіля у Львові – це перша ластівка великої інформаційної кампанії БЮТ, яка спрямована на пояснення голосування 12 січня у парламенті. У цьому переконаний політолог Любомир Скочиляс.
„Спочатку будуть говорити другі особи БЮТ. Не виключено, що невдовзі слід очікувати приїзду Юлії Тимошенко. І після такої кампанії рейтинг БЮТ не лише не знизиться, а й зросте”, – сказав Любомир Скочиляс.
За його словами, наразі важко говорити про наслідки голосування 12 січня у парламенті фракції БЮТ.
„Перше враження, що воно вплине негативно на рейтинг партії, бо кроки БЮТ виборці сприймають як зраду. Однак, на мою думку, усі ризики прораховані і падіння рейтингу швидше за все не слід очікувати. Це робилось не з бухти-барахти. Напевно, є уже напрацьований арсенал заходів на мінімізацію втрати рейтингу, проте поки що важко говорити, що це за заходи”, – додав політолог.
На думку Любомира Скочиляса, позитивом у п’ятничному голосуванні БЮТу спільно з антикризовою коаліцією є те, що Блок Юлії Тимошенко задекларував свою самостійницьку позицію, оскільки до цього він сприймався як сателіт Ющенка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ