Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Львова приїде відомий британський спеціаліст з лікування болю

Упродовж 26-29 березня у Львові перебуватиме професор Кембриджського університету, анестезіолог Центру лікування болю Рокас Тамосаускас. Про це повідомили у ЛМР.

Спільно з фахівцями лікарні святого Пантелеймона він консультуватиме та лікуватиме найважчих пацієнтів із гострим та хронічним болем в різних ділянках тіла.

«Якщо вас турбує хронічний або гострий біль, який не піддається медикаментозному лікуванню, запрошуємо на візит до іноземного спеціаліста. Ми працюємо, щоби знизити біль та покращити якість вашого життя. Завдяки сучасним методикам лікування болю, понад 80% пацієнтів отримають тривале полегшення», - зазначають у лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання Львова.

Записатись на консультацію можна за посиланням.

Усі консультації – безкоштовні.

Нагадаємо, Рокас Тамосаускас працює в університетській клініці Кембриджського університету та займається лікуванням гострого та хронічного болю у пацієнтів. Щороку він приїздить до Львова – у Перше медичне обʼєднання, аби поділитись досвідом з колегами та допомогти українцям.

Нагадаємо, нещодавно у Львові впродовж п’яти днів перебувала команда лікарів зі США на чолі з відомою хірургинею Оксаною Джексон, які допомагали українським дітям з вродженими та набутими вадами обличчя. За цей час у дитячій лікарні святого Миколая медики провели 50 консультацій та 20 складних операцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ