Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова приїхала американська бізнесменка Діана Тейлор

До львівської мерії сьогодні завітали Діана Тейлор – бізнесменка, дружина американського мільярдера Майкла Блумберга, та представники благодійної організації One Heart.

На зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим поговорили про розбудову екосистеми НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) та підтримку України, повідомляють в ЛМР.

Передусім Андрій Садовий розповів гостям про організацію процесів у час повномасштабної війни. А відтак презентував екосистему НЕЗЛАМНІ, зокрема нові об’єкти, які втілюють з іноземними та українськими партнерами, і запропонував долучитися.

Діана Тейлор зазначила, що вражена масштабами реабілітаційного центру UNBROKEN та новітніми технологіями лікування, які застосовують лікарі у Львові. Адже тут лікують та реабілітують людей з усієї України, які постраждали від російської агресії. Відтак, поговорили про залучення нових фінансових ресурсів для розвитку реабілітаційного центру.

На зустрічі були також Томер Дрор, засновник організації One Heart, та Паула Рекофф, докторка медичних наук та одна із найкращих ревматологинь Нью-Йорка, яка торік була з тижневою медичною місією у Львові. Тому після зустрічі гості завітали до реабілітаційного центру UNBROKEN.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ