Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Львова приїхала відома хірургиня зі США

Фото: Перше медичне об’єднання Львова
Фото: Перше медичне об’єднання Львова
Фото: Перше медичне об’єднання Львова
Фото: Перше медичне об’єднання Львова
1/2
Відома хірургиня зі США Оксана Джексон, яка отримала нагороду від Президента України за багаторічну допомогу українським дітям та пораненим військовим, прибула до Львова з новою місією.

Упродовж кількох днів хірургиня із двома своїми американськими колегами та українськими лікарями оперуватимуть та консультуватимуть дітей з вродженими вадами, деформаціями і новоутворами обличчя і тіла у дитячій лікарні святого Миколая Першого медичного об'єднання Львова. Окрім консультацій, лікарі планують виконати понад 15 складних оперативних втручань.

«Цього разу з добрим другом Першого медобʼєднання Львова Оксаною Джексон приїхали, зокрема, і її колеги Девід Лоу – дитячий пластичний і реконструктивний хірург із лікарні у Філадельфії, та пластична хірургиня Наталія Біскуп. Разом із українською командою лікарів вони проведуть в операційній два дні.

Під час цього візиту лікарі візьмуться за найскладніші випадки: розщілини губ та піднебіння, розлади мовлення при розщілині піднебіння, синдром Поланда, деформації носа та вух, лицьовий параліч, опіки, шрами на обличчі, ліпоми, вроджені невуси», – повідомили в дитячій лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ