Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Львова приїжджає Посол Європейської Комісії в Україні та Білорусі

30 січня до Львова приїжджає Посол Європейської Комісії в Україні та Білорусі Жозеф Мануель Пінту Тейшера. В рамках його візиту планується зустріч з міським головою Андрієм Садовим. Під час неї обговорюватимуть питання впровадження у місті спільних проектів з Європейським Союзом, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Діяльність Європейської Комісії в основному зосереджена на таких головних завданнях як сприяння політичним та економічним зв’язкам між Україною та ЄС. Діяльність планується шляхом підтримання ефективного діалогу з урядовими установами та підвищення поінформованості про Європейський Союз, регулювання процесу впровадження Угоди про партнерство та співробітництво між Україною та ЄС.
Жозе Мануел Пінту Тейшейра народився 14 серпня 1952 року. Служив офіцером у Португальському військово-морському флоті, закінчив Лісабонський технічний університет та отримав післядипломну освіту у Норвезькому технічному університеті та Лондонській школі економічних і політичних наук. Пропрацювавши керівником міжнародних проектів у Південній Африці та на Середньому Сході, у 1988 році почав працювати у Європейській Комісії. Він працював у Представництві Європейської Комісії у Свазіленді та Міністерстві закордонних справ Португалії під час першого головування Португалії у Європейському Співтоваристві у 1992. З 1998 по 2002 рік пан Пінту Тейшейра був Послом Європейської Комісії у Колишній Югославської Республіці Македонія та у Мозамбіку у 2002-2005 роках.
16 жовтня 2008 пан Жозе Мануел Пінту Тейшейра обійняв посаду Посла та Голови Представництва Європейської Комісії в Україні.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ