Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

До Мукачевого зі Стрия прямує колона військових зі зброєю

В Стрию (Львівська область) помічена колона військової техніки з особовим складом, яка направляється до Мукачевого (Закарпатська область), - НБН.

«В Стрию перед мостом активісти спорудили невелику барикаду з шин. Воєнні її розібрали і поїхали далі. Деякі з перехожих засуджували дії військових, військові явно нервували і також не стримували емоцій, командири постійно заспокоювали своїх підлеглих... Події відбувались приблизно о 7 ранку», – повідомляє «Бандерівський легіон» у своєму Фейсбуці.

Зазначається, що один з військових направив зброю на оператора, який вів зйомку і мав при собі посвідчення співробітника ЗМІ.

Інший військовий кинув у перехожого, який фотографував на телефон, пляшкою з водою.

«Через Стрий на Мукачево пройшла ще одна колона бронетехніки без розпізнавальних знаків. Схоже, тим, хто вже здав Крим і частина Донбасу, доведеться придумувати більш правдоподібну версію, ніж необхідність затримання десяти правосєків», – пише журналіст Андрій Шокотко.

Нагадаємо, у Мукачевому 11 липня на території комплексу «Антарес» і колишнього клубу «Червоний дракон» відбулися розбірки між представниками оточення нардепа Михайла Ланьо та активістами «Правого сектору». Під час перестрілки загинуло троє осіб.

У «Правому секторі» заявили про двох своїх загиблих побратимів. У «ПС» також зазначили, що міліція і представники нардепа першими відкрили вогонь і припустили, що це може бути помста за спроби активістів припинити контрабанду.

Дмитро Ярош пізніше заявив, що бійці «ПС» відкрили вогонь без його наказу.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ