Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До трьох років позбавлення волі засуджено мешканця Львівщини за контрабанду лісу

Прокуратура Львівської області підтримала державне обвинувачення під час розгляду Яворівським районним судом Львівської області кримінальної справи, порушеної слідчим відділом УСБУ у Львівській області відносно громадянина Л. за вчинення ним злочинів, передбачених ч.1 ст. 201, ч.1 ст.358, ч.2 ст. 358, ч.3 ст. 358 КК України - повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
Громадянин Л, працюючи менеджером одного з Львівських товариств з обмеженою відповідальність та будучи уповноваженим на роботу з митницею, впродовж 2006 - 2007 років контрабандним способом шляхом подання митному органу України заздалегідь особисто підроблених документів - сертифікатів про походження лісоматеріалів для забезпечення експортних операцій - незаконно здійснив 15 експортних операцій з митної території України в Швецію та Італію 293, 391 м. куб. лісоматеріалів на суму близько 880 тис. грн.
З урахуванням ступеня суспільної небезпеки та тяжкості вчиненого злочину, громадянина Л. засуджено до 3 років позбавлення волі.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ