Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До центру рекрутингу української армії у Львові звернулося майже 300 людей

Працівники центру рекрутингу зараз опрацьовують 103 заповнені анкети, а 39 кандидатів на етапі підбору вакансій, які їх цікавлять. Також 42 людини ведуть перемовини з військовими частинами, де бажають служити. Загалом за перший місяць роботи до центру звернулися майже 300 осіб. Про це інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

«Зараз маємо 103 анкети кандидатів, які опрацьовують рекрутери. 39 кандидатів на етапі консультацій, тобто шукаємо для них посаду, яка їх зацікавила. 42 кандидати ведуть перемовини з військовими частинами, 4 – на стадії отримання рекомендаційного листа, а ще 3 проходять процес оформлення документів у ТЦК. Також 1 кандидат скерований у навчальний центр, та 1 уже призваний на службу.

Із 39 кандидатами робота припинена з різних причин. Це перевищення граничного віку чи недосягнення призовного віку, самостійна відмова кандидата, невідповідність за станом здоров'я тощо», – повідомила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Також охочі звертаються просто за консультаціями, не надаючи своїх даних і не заповнюючи анкет. Таких кандидатів було 40. У центрі вони отримують необхідну інформацію та консультації про вакансії в ЗСУ.

Також до центру рекрутингу звернулись троє громадян інших держав, і їх сконтактували з Інтернаціональним легіоном.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Тут працюють фахівці із зайнятості, і тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Львові можна за телефонами: 0673001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80. 

До слова, Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ